%0 Journal Article %T کاربرد های امواج فراصوت در صنایع غذایی و نقش آن دربهبود کیفیت فرآورده های سوخاری %J مجله علمی صوت و ارتعاش %I انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایران %Z 2383-1839 %A یوسف زاده ثانی, سپیده %A مرتضوی, سید علی %A شیخ الاسلامی, زهرا %A کریمی, مهدی %A الهامی‎راد, امیر حسین %D 2018 %\ 02/20/2018 %V 6 %N 12 %P 105-119 %! کاربرد های امواج فراصوت در صنایع غذایی و نقش آن دربهبود کیفیت فرآورده های سوخاری %K واژگان کلیدی :امواج فراصوت %K پوشش خوراکی %K فرآورده های سوخاری %K کیفیت %R %X امروزه استفاده از امواج فراصوت با توجه به اثرات مؤثر آن در نگهداری و فرایند مواد غذایی رو به گسترش است. از این امواج برای تشخیص، اندازه‌گیری و به‌عنوان کمک فرایند در کنار سایر فرایندهای مواد غذایی استفاده می‌شود. در این مقاله مهم‌ترین کاربردهای فراصوت در مواد غذایی (استخراج ترکیبات، غیرفعال‌سازی میکروارگانیسم‌ها، کاربرد در کشاورزی و ....) و همچنین تأثیر آن به‌عنوان یک روش غیرتخریبی در بهبود کیفیت فراورده‌های سوخاری، بررسی و تحلیل شده است. %U https://jvs.isav.ir/article_30752_612aa6485a68f9be49680c198bdab460.pdf